Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!


Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!




Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!






Πειραματιστείτε με το χτένισμα σας… και αλλάξτε στυλ στο λεπτό! Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά αλλά και οι πλεξούδες και οι αλογοουρές θεωρούνται το “must” του φετινού χειμώνα, και όχι αδίκως. Η μόδα υποδέχεται τις κρύες ημέρες του χειμώνα με μια στυλιστική αλλαγή… ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Καθημερινά αλλά και πιο ιδιαίτερα χτενίσματα σας περιμένουν στη νέα χειμερινή σεζόν… τάσεις που θα λατρέψετε!

Τα αξεσουάρ μαλλιών… η νέα εντυπωσιακή μόδα!
Από λαμπερά τσιμπιδάκια και headbands μέχρι χρυσά αξεσουάρ για τα μαλλιά προτείνουν οι πασαρέλες Dolce & Gabanna για φέτος το χειμώνα. Πρόκειται για μια ιδέα από τα 80s, η οποία μπορεί να δώσει χαρακτήρα στις εμφανίσεις σας, καθώς οι κορδέλες και τα λαστιχάκια είναι ικανά να χαρίσουν όχι μόνο ροκ αλλά και μια κομψή εμφάνιση.  Σχεδόν κάθε αξεσουάρ μπορεί να σας χαρίσει τις πιο τέλειες αλογοουρές ή να προσφέρει μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο χτένισμά σας. Από ό,τι φαίνεται, το 2012-2013 είναι η χρονιά της λεπτομέρειας. Προσοχή όμως! Κάθε χτένισμα δεν είναι ιδανικό με όλα τα αξεσουάρ…
Χτενίσματα που θα «τραβήξουν» τα βλέμματα
Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!Πλεξούδες με… τρόπους!
Ίσως η πιο μοντέρνα εμφάνιση φέτος να συνδυάζεται με ένα χτένισμα που περιέχει πλεξούδες. Για πολλές γυναίκες αποτελεί ένα δύσκολο χτένισμα, αλλά σκεφτείτε πόσο όμορφο θα είναι το αποτέλεσμα, ειδικά αν το συνδυάσετε με διάφορα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Δοκιμάστε να κάνετε ένα στεφανάκι γύρω από το κεφάλι σας, ακόμα και αν πιάσετε τα μισά μαλλιά πάνω και άλλα κάτω. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε και την πλεξούδα στα πλάγια, αρκεί να αφήσετε μερικές τούφες κάτω…

Αλογοουρά με στυλ
Η αλογοουρά των ‘60s οδηγεί στην απόλυτη φετινή τάση της μόδας. Πρόκειται για την αλογοουρά που δένεται αρκετά κοντά στο λαιμό, έχει όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στα πλάγια. Με άλλα λόγια αποτελεί ένα καθημερινό χτένισμα που έρχεται αντιμέτωπο με την αυστηρή αλλά “in” αλογοουρά. Ρίξτε πάνω τους serum (κατά του φριζαρίσματος) και αφού σφίξετε την αλογοουρά με το λαστιχάκι, περάστε περιμετρικά γύρω της μια τούφα από τα μαλλιά σας για να το καλύψετε.
Αφέλειες και Κρεπάρισμα
Οι αφέλειες χαρακτηρίζονται και φέτος το must του χειμώνα, αφού μπορούν να σας μετατρέψουν ταυτόχρονα σε sexy και πιο νέα, ανεξαρτήτως του ύφους των μαλλιών σας. Την ίδια πορεία έχουν και τα κρεπαρισμένα μαλλιά, τα οποία χαρίζουν ένα διαφορετικό στυλ στο χτένισμα σας. Αν πειραματίζεστε με τα αξεσουάρ μαλλιών, μπορείτε να δοκιμάστε να προσθέσετε ένα μαντίλι με χρώμα ή ένα headband. Στο εξωτερικό, ο συνδυασμός του κρεπαρίσματος με τα hair accessories είναι πολύ συνηθισμένος…
Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!








Μπούκλες με «αέρα»!
Πρόκειται για το πιο γρήγορο look του χειμώνα. Αρκεί να έχετε σπαστά μαλλιά και με λίγο αφρό θα φτιάξετε ένα όμορφο καθημερινό χτένισμα για το πρωί αλλά και το βράδυ. Βέβαια, αν τα μαλλιά σας είναι ίσια από φυσικού τους, προσπαθήστε να τα στεγνώστε και να τα περάσετε από το ψαλίδι για μπούκλες. Για τελείωμα ρίξτε πάνω τους λίγη λακ και είστε έτοιμες. Αν λατρεύετε τα αξεσουάρ δοκιμάστε να ταιριάξετε το χτένισμα με μια λεπτή στέκα.

Η χωρίστρα στη μέση
Ίσως έχετε δει με λάθος ματιά τη χωρίστρα στη μέση! Δεν είναι βαρετή και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη. Πρόκειται για μια μοναδική τάση της φετινής σεζόν, η οποία είναι ικανή να «ταιριάξει» με διάφορα χτενίσματα, από wet look μέχρι χτενίσματα με ανοικτές ελαστικές μπούκλες. Αν έχετε μακριά μαλλιά… τολμήστε το.

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου, 23/10/2012

11 σχόλια:

  1. πολύ όμορφα looks και μου ταιριάζουν στο style θα τα δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalimera!!!! teleia christina!!!! tha thelame polu na se doume!!! an thes steile mas photo otan efarmoseis ta xtenismata!!! kalh epityxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wow! Amazing hairdos! I'm trying some of them!
    Thank you for stopping by and commenting, I'm following you now!
    I'd love if you follow me back!
    A big hug!
    Inés
    SimplyClassyMe.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. hello ines!!! thank you for following my blog!!!! i am already follower in your blog!!!! kiss from greece!!!

      Διαγραφή
  4. hello sasha!!!!! thank for your kind comment!!!! i check your blog and i am your new follower!!!! kiss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο post! Μ'αρέσουν πολύ οι πλεξούδες αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου και έχει δίκιο για τη χωρίστρα..πολύ παρεξηγημένη! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. se eyxaristw katerina!!!!! den einai duskolh h pleksouda... alla mou edwses idea na anebasw post me analutika ta bhmata gia na kaneis mia pleksouda, eimai sigoyrh pws etsi tha se boithisei kai tha ta katafereis!!!!! oso gia thn xwristra symfwnw mazi sou! na exeis mia yperoxh ebdomada!!!

      Διαγραφή
  6. Αυτό με τις αλογοουρές πολύ μου άρεσε! Εύκολο και γρήγορο χτένισμα που σε βγάζει από πολλά. Μ' αρέσει πάρα πολύ το ίσιο μαλλί, αλλά να σου πω την αλήθεια, κοντεύω να το καταστρέψω από το πολύ ίσιωμα. Ίσως δοκιμάσω την εναλλακτική με τις ανάλαφρες μπούκλες. Τί στο καλό το 'χουμε το σπαστό μαλλί, να μην το αναδείξουμε; Χα,χα,χα!
    Πολλές καλημέρες Χριστίνα μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. loipon selcouth, epeidh exw to idio thema , ta mallia mou einai spasta kai ta isiwna synexeia, kontepsa na mou meinoun sto xeri!!!! ase gia ligo diasthma to sidero, xrhsimopoihse afro gia na anadeikseis tis mpoukles sou kai pare w3 symplhrwma diatrofhs! tha deis thaumata sta mallia sou kai tha me thimitheis! na exeis mia yperoxh ebdomada!

      Διαγραφή
  7. μμμ ωραία! λατρεύω πλεξίδες και αλογοουρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. teleia!!! opote ayto to post einai idaniko gia esena!!!! eukola grhgora kai kompsa xtenismata!!!! na exeis mia yperoxh ebdomada

      Διαγραφή