Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΑΕΡΑ 60’ς ΑΠΟΠΝΕΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ!

                                      


ΑΕΡΑ 60’ς ΑΠΟΠΝΕΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ!

prints,μην διστάσετε να τα αναμείξετε και να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σύνολα. Ο Emilio pucci με τα τυπωματά του είναι πιο in style από ποτέ!
Μια από τις πιο καλοντυμένες στυλιστικά εποχές είναι αναμφισβήτητα η δεκαετία του 60.Σύνολα γεμάτο θηλυκότητα , που αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες και βγάζουν στην επιφάνεια το πιο σέξυ εαυτό. Αυτά έχουν αντιληφθεί και οι σχεδιαστές και δημιούργησαν outfits που μεταμορφώνουν κάθε γυναίκα σε ένα θελκτικό pin up girl. Η θηλυκότητα υμνείται και οι γραμμές κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους,προσδίδοντας πινελιές κομψότητας.

   

  • Ξεκινώντας από τα μαγιώ , τόσο στα σχέδια, όσο και στα χρώματα οι επιρροές είναι εμφανείς. Έντονες αποχρώσεις , λουλουδιαστά τυπώματα, πουά και ριγέ μοτίβα, φιόγκοι και βολάν μας θυμίζουν items βγαλμένα από τις ταινίες εποχής του Hollywood!
    
  • Φορέματα και φούστες σε κλος γραμμή είναι η ιδανική επιλογή για urban chic εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.
  • Οριζόντιες ρίγες βρίσκονται παντού σε καλοκαιρινά τοπ, φορέματα , τουνίκ ,polo μπλουζάκια επαναπροσδιορίζοντας το navy look ! Συνδυάστε τα με λευκά σορτς και μαγνητίστε τα βλέμματα.
                   
  • Φορέματα σε ίσια γραμμή με περίεργα γεωμετρικά κοψίματα, με μία αλλά και χωρίς ράντες αποπνέουν μια ανανεωμένη εμφάνιση .
                                                    
  • Τα έντονα χρώματα γίνονται σημεία αναφοράς tων κομψών εμφανίσεων. Τολμήστε φούξια, πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα, θα ανεβάσουν στα υψη την καλοκαιρινή σας διάθεση και θα σας ανανεώσουν!
                       
  • t-shirts με τυπώματα από πίνακες είναι η πρόταση για τους πιο ψαγμένους, οι δημιουργίες του Andy Warhol έχουν την τιμητική τους ! Παίξτε με τα
  • Νέα υλικά όπως το πλαστικό και το βινύλ χρησιμοποιούνται στα αξεσουαρ! Οι υπερβολές επιτρέπονται! Μεγάλα κοκαλινα βραχιόλια σε φωσφοριζέ χρώματα , μακριά σκουλαρίκια, κορδέλες για τα μαλλιά και κορδόνια θα είναι τα items που θα βλέπουμε συνέχεια αυτό το καλοκαίρι.
fashionistas.Προσοχή όσο και να αγαπάτε τους φιόγκους (προσωπικά τους λατρευω και τους θεωρώ ένα πολύ γλυκό σχέδιο για μια πιο παιχνιδιάρικη πνοή στο look σας,) μην οδηγηθείτε στην υπερβολή, ένας μεγάλος φιόγκος στα μαλλιά είναι υπέραρκετός, αποφύγετε βολάν, δαιφάνειες και όλα αυτά που μπορεί να δώσουν την εντυπςση παλιπαιδισμού και όχι μιας girly εμφάνισης.Τέλος τα κοντά τοπ επανέρχονται, μπουστάκια , one-shoulder κομμάτια αφήνουν ακάλυπτα την κοιλιά ή τον ώμο σας αντίστοιχα! Τα κοντά αυτά τοπ δεν πάνε σε όλες, για αυτό αν δεν διαθέτετε τις κατάλληλες αναλογίες καλό είναι να τα αποφεύγετε, άλλωστε υπάρχει τέτοια πληθώρα σχεδίων που σίγουρα θα βρείτε αυτό που κολακεύει εσάς.





Οι κοριτσίστικοι φιόγκοι είναι το must item της σεζόν! Άλλωστε διακιολογημένα οι περισσότεροι στυλίστες χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή ως bow-fashion season. Φίογκοι διακοσμούν φορέματα πουκάμισα,ζώνες δαχτυλίδια,βραχιόλια και στέκες! Οι στέκες με τους τεράστιους φιόγκους είναι το αξεσουάρ που θα συνοδευει κάθε εμφανιση μιας γνήσιας


                                                              



                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου