Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Aυτά είναι τα πιο cool tops της σεζόν που ξεκινά

Aυτά είναι τα πιο cool tops της σεζόν που ξεκινά!

http://www.missbloom.gr/4077/articles/ayta-einai-ta-pio-cool-tops-tis-sezon-po/article.aspx
Δημοσιεύτηκε Πεμ 29/03/2012. Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
Δες τις επιλογές της Miss Bloom

Άνοιξη σημαίνει (εκτός των άλλων) και στυλιστική ανανέωση. Έχουμε ήδη δει τις τάσεις στα φορέματα αλλά και τα 8 καλύτερα της αγοράς και τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε σε κάτι πιο casual. Τι θα έλεγες λοιπον να δούμε τα 4 tops που ξεχωρίσαμε και που πιστεύουμε ότι αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου;

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Και τα 4 είναι από τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή της Lacoste η οποία για να είμαστε ειλικρινείς μας έχει εντυπωσιάσει σε πολλά επίπεδα. Παρόλο όμως που και τα 4 προέρχονται από το ίδιο brand είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και μπορούν να ανταποκριθούν σε διαφορετικές στυλιστικές ανάγκες.


1. Το καρό: Ταιριάζει τέλεια με το τζιν σου αλλά και με μια βερμούδα ή denim shorts όταν ο καιρός θα ζεστάνει κι άλλο. Θα το φορέσεις μέσα από το παντελόνι για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα ή θα το αφήσεις να πέφτει χαλαρά σαν τινίκ για μια πρωινή βόλτα.
2. Το statement top: Οι δερμάτινες λεπτομέρειες τραβούν το βλέμμα από την πρώτη στιγμή και ο συνδυασμός του γκρι με το καφέ είναι πολύ επίκαιρος. Είναι ένα κομμάτι με το οποίο αξίζει να πειραματιστείς και να το συνδυάσεις με κάθε τρόπο. Παντελόνια όλων των ειδών, σορτς ακόμα και φούστες μπορούν να αποτελέσουν ιδανικούς στυλιστικούς συντρόφους!
3. Το cropped: Καλά καταλαβες το "cropped",  ή αλλιώς το κοντό top παραμένει στη μόδα. Εμείς διαλέξαμε το συγκεκριμένο γιατί ξεχωρίζει χάρη στο ριγέ μοτίβο στα μανίκια που του δίνει μια πιο καλοκαιρινή αίσθηση!
4. To δίχρωμο: Αντικαθιστά δικαίως το απλό, καθημερινό t-shirt γιατί είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και πολύ πιο ιδιαίτερο και εκπροσωπεί επάξια την κατηγορία των "νέων βασικών".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου