Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Φτιάξε τσαντάκι από το παλιό σου τιραντάκι

πώς μπορείς να μεταμορφώσεις ένα παλιό σου τιραντάκι μπλουζάκι σε τρέντι τσαντούλα.




Τήν εν λόγω μεταμόρφωση θα την βρεις στο www.ftiaxto.gr . Κάνε κλικ και δες πώς μπορείς να μεταμορφώσεις παλιά σου ρούχα και αξεσουάρ αλλά όλα τα θέματα διαφόρων crafts: περισσότερα θέματα crafts πλέξιμο, ραπτική, κόσμημα, κέντημα, σαπούνια, κεριά, μαγειρική, κηπουρική, ανακύκλωση υλικών, παιδί, σπίτι και διακόσμηση και μόδα!



Βήμα πρώτο και δεύτερο
Βήμα πρώτο και δεύτερο

Το τσαντάκι από τιραντάκι:

Βήμα Πρώτο: Πάρε ένα μπλουζάκι τιραντάκι που δεν σου κάνει πια (έτσι για να βγάλεις και το άχτι σου).



Βήμα Δεύτερο:
Δίπλωσέ το ώστε οι πλαϊνές ραφές να έρθουν μπροστά και στην μέση. Νομίζω έχεις αρχίσει να παίρνεις μια ιδέα του πόσο εύκολο είναι αυτό που θα επακολουθήσει...


Βήμα τρίτο και τέταρτο!
Βήμα τρίτο και τέταρτο!
Βήμα πέμπτο και έκτο!
Βήμα πέμπτο και έκτο!

Βήμα Τρίτο: Γύρισε το μπλουζάκι τιραντάκι, κρατώντας το δίπλωμα που είπαμε παραπάνω (ραφές στην μέση κ.τ.λ.) και ράψε το τελείωμα όπως βλέπεις παραπάνω. Η μπλε κλωστή χρησιμοποιήθηκε για να δεις την ραφή και ουχί γιατί βαριόμασταν να αλλάξουμε μασουράκι (αν θες το πιστεύεις αυτό...).


Βήμα Τέταρτο: Για να αποκτήσει ένα βάθος η τσάντα και να μην φαίνεται σαν απλά ραμμένο μπλουζάκι τιραντάκι, δίπλωσε την γωνία που μόλις έραψες όπως φαίνεται στην φώτο και ρίξε εκεί μια ραφή.


Βήμα Πέμπτο: Κόψε αυτό που περισσεύει και κάνε το ίδιο και στην άλλη γωνία. Αν μπορείς, κάνε και την άλλη ραφή στο ίδιο ύψος.


Βήμα Έκτο: Γύρισε την τσάντα από την καλή και you are ready!!

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15298&subid=2&tag=10824&pubid=128811477
Πιο εύκολη μεταποίηση δεν έχει υπάρξει!

 


 

4 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Καλή εβδομάδα να έχεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wx! Pote de tha to skeftomouna, hahah! DIY en kairw krisis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to idio mporeis na dokimaseis na kaneis an exeis ena palio jean!!!!! kobeis ta podia kai xrhsimopoieis thn perioxh tou kabalou!!! to girizeis anapoda to rabeis!!!!! pernas kai ena loyraki kai etoimh mia stylath tsanta!!!!sthn krish ola epitrepontai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή