Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τα αξεσουάρ-σταρ του Φθινοπώρου!!!!!!!!!!!!

Τα αξεσουάρ-σταρ του Φθινοπώρου

. Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
 
 Η Miss Bloom ξεχώρισε τα hot designer κομμάτια της σεζόν
Τι έκλεψε την καρδιά των fashionistas φέτος; Η Miss Bloom ερεύνησε το τοπίο, κατηγοριοποίησε τις τάσεις και διάλεξε τα αξεσουάρ - star της σεζόν. Έχουμε και λέμε λοιπόν:




1. Κανένα fashion house δεν μπορεί να συγκριθεί με τον οίκο Gucci όσον αφορά στη δημιουργία πολυπόθητων αξεσουάρ. Μετά τα πέδιλα με το μεταλλικό τακούνι-στιλέτο που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το καλοκαίρι ο οίκος επέστρεψε με ένα ακόμα παπούτσι-φετίχ που μοιάζει ιδανικό να συμπληρώσει κάθε σύνολο σε στυλ 70ς. Φτιαγμένα από εξωτικά δέρματα και με σταθερό τακούνι είναι σίγουρα τα πιο cool ψηλοτάκουνα της σεζόν. Με άλλα λόγια σέξι μπαρέτες που θα κρατήσεις χρόνια.

2. Γνωστός για το χιούμορ του, ο Marc Jacobs επιστράτευσε όλη του τη φαντασία για να δημιουργήσει το αξεσουάρ – σύμβολο της σεζόν. Με κύριο χαρακτηριστικό την καρτουνίστικη διάθεση της η πουά τσάντα του οίκου έχει ήδη ξετρελάνει τις απανταχού fashionistas.

3. Οτιδήποτε φέρει την υπογραφή Chanel κατατάσσεται σχεδόν αυτόματα στην κατηγορία των πολυπόθητων αξεσουάρ. Το κολιέ με τα λογότυπα και τις καμέλιες είναι all time classic και πάντα επίκαιρο. Σοφή επένδυση!

4.  Η νέα τσάντα του οίκου Mulberry ακούει στο όνομα «Carter». Περιττό να πούμε ότι έχει ήδη γίνει η αγαπημένη των it girls όπως η Emma Watson, η Kirsten Dunst και η Kate Bosworth.
5. Οι snakeskin γόβες του οίκου Prada θυμίζουν άλλες εποχές και είναι ήδη ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα κομμάτια. Μας αρέσουν γιατί κάνουν εντύπωση χωρίς να είναι υπερβολικές και μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

6. Το χρώμα δεν μας εγκαταλείπτει το Φθινόπωρο. Αποτελεί, αντίθετα ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχεία της σεζόν. Τα γυαλιά της Loewe ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και είναι ο πιο επίκαιρος τρόπος για να βάλεις χρώμα στα χειμερινά σου σύνολα.

Miss Bloom's Tip: Φέτος το φάσμα των τάσεων είναι πολύ ευρύ. Σε απλή μετάφραση δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αν δεν είναι πραγματικά ανάγκη (βλ. δεν σου κάνουν τα περσινά ρούχα). Ένα ωραίο αξεσουάρ αρκεί για να φτιάξει το κέφι σου, να ανανεώσει το look σου και να αυξήσει τις στυλιστικές σου επιλογές!


http://www.missbloom.gr/744/articles/ta-aksesoyar-star-toy-fthinoporoy/article.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου