Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Οι τάσεις στα παπούτσια της σεζόν!!!!

Οι τάσεις στα παπούτσια της σεζόν!!!!


 

Τόσες πολλές επιλογές, τόσες τάσεις: διάλεξε όποια θες!

 



 

Τόσες πολλές επιλογές, τόσες τάσεις: διάλεξε όποια θες!


Ποιό παπούτσι θα κλέψει την καρδιά σου το φετινό χειμώνα; Ποιές τάσεις κυριάρχησαν στις πασαρέλες για την σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2011-2012;

Μείνε επί ποδός για να δεις τις μόδες στα παπούτσια και μην ξεχνάς: το θετικό φέτος είναι πως το ίδιο τρέντι είναι και τα στρογγυλά και τα μυτερά παπούτσια.

Λουράκια, τακούνι στιλέτο, σατέν και κορδόνια κυριαρχούν τα παπούτσια της φετινής σεζόν.
Λουράκια, τακούνι στιλέτο, σατέν και κορδόνια
κυριαρχούν τα παπούτσια της φετινής σεζόν.


Οι πλατφόρμες και τα μονοκόμματα τακούνια:
Οι πλατφόρμες και τα μονοκόμματα τακούνια συνεχίζουν να κυριαρχούν και φέτος κι ας τραβάει τα μαλλιά του ο Λουμπουτέν. Φέτος, είναι πιο στιλάτες (όσο γίνεται δηλαδή), λιγότερο υπερβολικές σε ύψος και τις τίμησαν πολλοί σχεδιαστές: από τους D & G μέχρι τον Marc Jacobs.

Τα πολλά λουράκια:
Γοβάκι με κάλτσα, πλατύ τακούνι και τακούνι από διάφορα υλικά είναι μέσα  στο παιχνίδι.
Γοβάκι με κάλτσα, πλατύ τακούνι και
τακούνι από διάφορα υλικά είναι μέσα
στο παιχνίδι.
Πλατφόρμες, λουστρίνι γοβάκια και  δέρμα φιδιού ή λεοπάρ θα σε μαγέψουν.
Πλατφόρμες, λουστρίνι γοβάκια και
δέρμα φιδιού ή λεοπάρ θα σε μαγέψουν.


Η μόδα με τα λουράκια επιστρέφει. Τις προηγούμενες χρονιές τα σχέδια που είδαμε στις πασαρέλες είχαν σχεδόν αποκλείσει τα λουράκια. Φέτος που έτσι κι αλλιώς τα ρούχα δεν μπορούν να είναι τόσο πλουμιστά (αφού είτε στο ανδρόγυνο λουκ, είτε με το colorblocking), το πάρτυ γίνεται στα παπούτσια. Μπότες με πολλά λουράκια, μικρά ή μεγάλα λουράκια που τις περισσότερες φορές έχουν διακοσμητικό και ουχί χρηστικό ρόλο.

Τα πλατιά τακούνια
Εννοείται πως τις κρύες μέρες με τις βροχές και τα χιόνια, θέλουμε ζεστασιά και ασφάλεια. Ένα παπούτσι με πλατύ τακούνι, ένα γοβάκι που δεν θα κινδυνεύει να καρφωθεί στο πεζοδρόμιο, σίγουρα βοηθά. Το πλατιασμένο τακούνι (Chunky heel) επενδύει όλα τα γυναικεία παπούτσια και τα λάτρεψαν όλοι: Chanel, Fendi, Michael Kors.

Βάλε το στιλέτο:
Το αντίβαρο στο πλατύ τακούνι είναι το τακούνι στιλέτο που όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πολύ σέξι. Το στιλέτο θα το βρεις σε όλα τα ύψη και σε γοβάκια και παπούτσια των: Εmilio Pucci, Giorgio Armani, Jason Wu, Lanvin.

Η καλτσούλα να φαίνεται:
Λίγες γυναίκες θα τολμούσαν να εμφανιστούν με μποτάκι ή γοβάκι και την κάλτσα να φαίνεται. Η Ριάνα το τόλμησε και οι μεγάλοι σχεδιαστές το λάτρεψαν: Christian Dior, Anna Sui, Etro, Maec Jacobs.

Κορδόνια και κακό:
Τα κορδόνια στα γυναικεία παπούτσια εμφανίστηκαν στις πασαρέλες πέρσι αλλά φέτος είναι πιο δημοφιλή από ποτέ: στις μπότες, τα μποτάκια, το κορδονάκια κάνουν το παπούτσι πιο σέξι
Τα είδαμε παντού αλλά κυρίως στους: Alexander McQueen, Marc Jacobs, Louis Vuitton


Και από υφάσματα;
Τα ερπετά στο προσκήνιο:
Το δέρμα από ερπετά είναι σούπερ δημοφιλές στα παπούτσια φέτος. Δεκάδες σχεδιαστές επένδυσαν σε δέρμα φιδιού και λιγότερο κροκοδείλου. Αν είσαι τολμηρή δοκίμασε μια φιδέ μπότα μέχρι το γόνατο αλλιώς προτίμησε ένα γοβάκι με κροκό λεπτομέρειες. Οι σχεδιαστές που λάτρεψαν το δέρμα ερπετού είναι: Balenciaga, Giorgio Armani, Chloe, Donna Karan, Michael Kors, Louis Vuitton και Valentino.

Το λουστρίνι:
Σίγουρα, θεωρούσες το λουστρίνι δυσκολοφόρετο για να το βάλεις σε καθημερινή βάση. Οι μεγάλοι σχεδιαστές διαφωνούν και προτιμούν και συνδυασμούς με δέρμα λουστρίνι, άσπρο και μαύρο, κόκκινο και μαύρο, μπλε και κόκκινο Βουργουνδίας.

Το σουέvτ:
Το καλό σουέvτ πάντα θα είναι κλασικό και αρχοντικό. Στην χρωματιστή εκδοχή του, ένα κόκκινο σουέτ μποτάκι στο ύψος του αστραγάλου θα μεταμορφώσει ακόμα και το πιο ανιαρό λουκ σου.

Το σατέν:
Το σατέν θα ντύσει τα γοβάκια του χειμώνα αλλά φύλαξέ το για πιο επίσημες εμφανίσεις και προτίμησέ το επενδυμένο με κρύσταλλα για πιο γκλάμουρους εμφανίσεις.

Τα χρώματα:
Μην διστάσεις. Κάνε πράξη το color-blocking (κομμάτια που συνδυάζουν μεγάλες επιφάνειες διαφορετικών χρωμάτων) και δεν θα χάσεις. Aν πάλι είσαι πιο επιφυλακτική, η nude παλέτα σκουραίνει μεν αλλά διατηρεί τον ουδέτερο χαρακτήρα της και το φθινόπωρο και είναι λιγότερο βαρετή από το κλασικό μαύρο ή καφέ. Το καμηλό στους χρωματισμούς θεωρείται ιδιαίτερα stylish και συνδυάζεται άψογα με τα καμηλό και μπεζ πλατό που κυριαρχούν αλλά και με τα αντίστοιχα κοσμήματα και τσάντες.

Κατερίνα Π.
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15298&subid=2&tag=10824&pubid=128801387

an sas arese koitakse kai edw...thesecretofwomen.blogspot.com/2011/10/2011.html

2 σχόλια: