Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ MAKE UP ARTIST ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ!!!

                                    
 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:
 
                             
 
ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ MAKE UP ARTIST
                       ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ!!!
  
Η δέσποινα γαβαλά είναι  επαγγελματίας make up artist  και βραβευμένη στο εξωτερικό! το 2010 κερδισε την πρωτη θέση στην χώρα μας στο :
<<THE INTERNATIONAL MAKEUP MASTERS AWARD 2010>> κατακτώντας την 3 θέση!!!!(διάκριση που είχε πάνω από 10 χρόνια να έρθει στην Ελλάδα)!
 
                                                 
Ακόμα η δεσποινα γαβαλά ειναι make up artist πολλών διασημοτήτων στην ελληνική showbiz (τηλεοραση,περιοδικά,θεατρο).
 
Παρα τον φόρτο εργασίας ,καταφέρα να ξεκλέψω λίγο από τον χρονο  της και να μας δώσει μερικές make up  συμβουλές μονο για τις αναγνώστριες του blog!!!!!! 
 
<<THE INTERNATIONAL MAKEUP MASTERS AWARD 2010>> κατακτώντας την 3 θέση!!!!(διάκριση που είχε πάνω από 10 χρόνια να έρθει στην Ελλάδα)!Ακόμα η δεσποινα γαβαλά ειναι make up artist πολλών διασημοτήτων στην ελληνική showbiz (τηλεοραση,περιοδικά,θεατρο).
 
Παρα τον φόρτο εργασίας ,καταφέρα να ξεκλέψω λίγο από τον χρονο  της και να μας δώσει μερικές make up  συμβουλές μονο για τις αναγνώστριες του φιλόδημου!!!!!!!
                               
 
 
1.ένα σωστό μακιγιάζ τι περιλαμβάνει?
Ενα σωστό μακιγιάζ περιλαμβάνει βάση ( foundation) σε απόχρωση που να  είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στο τόνο της επιδερμίδας, μακιγιάζ ματιών που να είναι αρμονικό και να τονίζει εύστοχα τα μάτια, ρουζ και κραγίον που να ταιριάζει και να συμπληρώνει αρμονικά το όλο λουκ.
 
 
2.τι δεν πρέπει να ξεχνά μια γυναίκα προτού  βγει από το σπίτι της?
την αντιλιακή της! ο ήλιος είναι πολύ βλαβερός!
 
3.Ποιες είναι οι τασεις στο μακιγιαζ για το καλοκαιρι 2011?
Για τη άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011 η μόδα προστάζει φυσική επιδερμίδα, έντονες λαμπερές και φωτεινές σκιές στα μάτια σε αποχρώσεις του πράσινου, ροζ, θαλασσί, κίτρινο, πορτοκαλί. Το σχήμα των ματιών τονίζεται με eyeliner και για τις βραδυνές εμφανίσεις με ψεύτικες βλεφαρίδες που δείχνουν φυσικές και ενισχύουν ομορφα το βλέμμα σας. τα χείλη μένουν άχρωμα.
Για εκείνες που δεν είναι τόσο επιδέξιες με το μακιγιαζ των ματιών, έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν τις αποχρώσεις στα μάτια φυσικές με μία σκιά λίγο πιο ανοιχτή από το χρώμα του δέρματός τους και με έντονη μαύρη μάσκαρα. και να τονίσουν τα χείλη τους με αποχρώσεις του φούξια και του πορτοκαλλί... και για τις φανατικές του smokey...ένα smokey σε bronze αποχρώσεις με έντονη μάσκαρα, και nude χείλη θα είναι ένα look που θα τις κάνει σίγουρα να ξεχωρίσουν...
            
4.Το καλοκαιρινό μακιγιαζ πώς θα το πετύχουμε?
ελαφρύ foundation, ή μία αντιλιακή με λίγο χρώμα, μάσκαρα, λίγο ρουζ και ένα gloss!!δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να είμαστε όμορφες και λαμπερές!
 
5.μπορούμε να φορέσουμε το κατακοκκινο κραγιον το καλοκαιρι?(οπως το ειδαμε τον χειμώνα)!το  smokey eye εφε?
μπορούμε αλλά όχι και τα 2 ταυτόχρονα και μόνο γαι βραδυνή έξοδο!Μπορούμε να φορέσουμε κατακόκκινο κραγιόν  με μία απλή σκιά και μάσκαρα για το μακιγιάζ των ματιών για να τονίσουμε περισσότερο τα χείλη, ενω αντίθετα για τα smokey eyes χρησιμοποιούμε ένα κραγιόν απαλό, σχεδόν nude για να δώσουμε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών!
 
6.τι είναι don't από μακιγιαζ για το καλοκαιρι?
σκούρες αποχρώσεις στο μακιγιάζ των ματιών και  βαριές υφές στο makeup..
 
 
7.υπάρχει καποιός τρόπος να διατηρούμε τα καλλυντικά μας ?
κλείνουμε τις συσκευασίες τους προσεκτικά και τα αποθηκεύουμε σε χώρο που δεν υπάρχει ήλιος ή υγρασία...ποτέ πχ στο ντουλαπάκι του μπάνιου για΄τι λόγω ιδρατμών αλλιώνονται γρηγορότερα!
 
8.τελος,για όσες δεν <<πιάνει>> το χερι τους ή δεν εχουν καμία σχεση με ολα αυτά,υπάρχουν εξυπνες,ευκολές κι γρήγορες συμβουλές?
μπορουν να ζητήσουν την βοήθεια ενός επαγγελματία makeup artist που θα τους δέιξει εύκολα και απλά πως να δημιουργούν οι ίδιες ένα όμορφο μακιγιάζ για την καθημερινότητά τους!
 
9.τι εχεις να προτεινεισ/πεις στους αναγνςστες tou blog <<the secret of women>>???

 αυτό που θα ήθελα να πω στις αναγνώστριές σας είναι να μην διστάσουν να ρωτήσουν κάποιο makeup artist για να τους συμβουλέψει σωστά ώστε κάθε μέρα να είναι λαμπερές και όμορφες...χωρίς να ξεχνάνε ποτέ το ποιο όμορφο χαμόγελό τους!
 
                                                                                                
 
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!!
 
 

2 σχόλια:

  1. poli oraio interview!!!oi simvoules tis poli xrisimes,bravo gt dn ta vriskoume ka8e mera auta!!!:D


    www.fashionable.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eyxaristoume poli fashionable.gr!!! syntoma tha prospathisw na exw kai alla interviews kai apo allous epaggelmaties sto xwro ths modas!!!

    thesecretofwomen

    ΑπάντησηΔιαγραφή