Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πως θα ντυθείτε για τις διακοπές στην πόλη!!!

Πως θα ντυθείτε για τις διακοπές στην πόλη!!!

...από την Ίλια Σδράλλη
Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι…το να μείνετε μακριά από ημικαθαρές παραλίες, συνωστισμό στο trendy beach bar και το σπορ του πολύωρου ξαπλώματος ολημερίς στην παραλία.

Εν ολίγοις, να επισκεφτείτε έναν Ευρωπαϊκό αστικό προορισμό, να ζήσετε το lifestyle εκεί και να επιμορφωθείτε επισκεπτόμενες διάσημα μνημεία και μουσεία.(και το βραδύ όλα τα hot spots που διαβάζατε πιο πριν στα περιοδικά). Ρώμη, Βαρκελώνη, Πράγα αλλά και το καλοκαιρινό Παρίσι, είναι εκεί και σας περιμένουν. Εσείς φροντίστε απλά να είστε ενδυματολογικά έτοιμη..
Εν ολίγοις, η βαλίτσα σας καλό είναι να περιέχει:

 Φόρεμα σε Grecian style.Πολύ άνετο και δροσερό, δίνει ταυτόχρονα την αίσθηση ότι εννοείται και είστε fashion conscious, μια και αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές τάσεις. Συνδυάστε το κιόλας με (κομψά please…) σανδάλια gladiator και η Sienna Miller θα έχει κάθε λόγο να νιώθει απειλημένη…



                                                              


                                          για τις πιο trendy μια τετοια  shopping bag ειναι ιδανική για τις εξορμήσεις σας στην πολη!!!!!!και οικολογική και στυλάτη και.........φευγατη!!!
Μια εύχρηστη και συνάμα κομψή τσάντα. Προτιμήστε τα ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό και κάντε εντύπωση με καίριες και chic διακοσμητικές λεπτομέρειες. Και μια συμβουλή, όσο περισσότερες εσωτερικές και εξωτερικές θήκες, τόσο το καλύτερο. Έτσι δεν θα ψάχνετε μανιωδώς το κινητό σας ή το μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό στη μέση του δρόμου, ούτε θα κουβαλάτε στο χέρι τα souvenirs από το Prado.


                   
Ένα μαγιό. Γιατί ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να σας βγάλει ο δρόμος.


   και σε oriental style
Μια φαρδιά τύπου 70’s μπλούζα με elegant σχέδια και πολυχρηστικές ιδιότητες. Είτε φορεμένη επάνω από το μαγιό, σαν μια εξαιρετική tunic ή ακόμη συνδυασμένη με το, (πάντα απαραίτητο) τζην και πλατφόρμες για βόλτα στην πόλη, σας βγάζει ασπροπρόσωπη και…δροσερή.


Εντυπωσιακά αξεσουάρ με urban summer χαρακτήρα. Αυτό το βραχιόλι  French Connection και τα all-time classic γυαλιά Aviator αρκούν για τις πρωινές αλλά και τις βραδινές εξορμήσεις σας.


Δύο ζευγάρια από το πολυαγαπημένο μας τζην. Το ένα μπορεί να είναι σε ίσια γραμμή αλλά ειδικά φέτος η ουσιαστική επιλογή είναι τα φαρδιά σε ελαφρά bootcut γραμμή. Κάνουν θραύση στoυς fashion κύκλους, είναι κολακευτικά και άνετα, οπότε εκμεταλλευτείτε το.

Νέα πόλη, νέο άρωμα. Ναι, αυτό που θα αγοράσετε από τα Duty Free κτλ..


ΣΥΝΟΛΑ ΓΙΑ  ΣΤΥΛΑΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!


   

                                          






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου