Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Βρες την απόχρωση του κραγιόν που σου ταιριάζει σε 4 απλά βήματα.

 
                                                                    Perfect Match

Βρες την απόχρωση του κραγιόν που σου ταιριάζει σε 4 απλά βήματα.

Το να βρεις την ιδανική για σένα απόχρωση κραγιόν είναι τόσο δύσκολο όσο το να βρεις το τέλειο τζιν. Δυσκολεύεσαι αρκετά μέχρι να ανακαλύψεις τί πραγματικά σου ταιριάζει, αλλά μόλις το πετύχεις ξέρεις ότι έχεις βρει το μυστικό της επιτυχίας για να δείχνεις όμορφη και γοητευτική στην στιγμή.
                              




 Η πιο ασφαλής επιλογή είναι να κινηθείς φυσικά.

Μια απόχρωση κραγιόν που είναι ελαφρώς πιο φωτεινή από αυτή των χειλιών σου αποτελεί εγγυημένη πρόταση. Μια απλή στρώση θα τονίσει και θα αναδείξει το σχήμα των χειλιών σου, όπως η μάσκαρα τις βλεφαρίδες σου. Για κάποιες από εσάς αυτό το χρώμα είναι πιο κοντά στο καφέ-ροδακινί και για άλλες πάλι κοντά στο ροζ-τριανταφυλλί.
Όπως και να έχει όμως απόφυγε κραγιόν στο χρώμα του κονσίλερ (αυτό το look δουλεύει μόνο στα fashion shows) όπως και αποχρώσεις που είναι πιο ανοιχτές από αυτές των χειλιών σας, γιατί το πρόσωπο κινδυνεύει να δείχνει θαμπό και χλωμό.

• Δοκίμασε τις υποψήφιες αποχρώσεις στο κέντρο από το κάτω χείλος και προσπάθησε να το τεστάρεις στο φως της ημέρας για ένα πιο ακριβές κι αντικειμενικό αποτέλεσμα. Αν έχεις δοκιμάσει περισσότερες από 3 αποχρώσεις,  κάνε ένα μικρό διάλειμμα γιατί τα χείλη σου έχουν ποτίσει χρώμα και χρειάζονται λίγο χρόνο για να επανέλθουν στην φυσική τους απόχρωση.

• Ο πιο σημαντικός παράγοντας για το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι άλλος από το φυσικό χρώμα των χειλιών. Γι’αυτό αν δεις κάποια φίλη σου να φοράει ένα σούπερ κραγιόν μην βιαστείς να το αποκτήσεις. Μπορεί η απόχρωση αυτή να είναι πολύ φωτεινή ή πολύ μουντή για σένα.  

• Κάθε σεζόν έχει να επιδείξει και κάποιες συγκεκριμένες τάσεις στα κραγιόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείς το χρώμα που σου ταιριάζει. Πειραματίσου απλά με 2-3 τόνους πιο ανοιχτούς ή πιο σκούρους από αυτούς που συνήθως φοράς.




                        Κορίνα Βρούσια
Beauty Edito




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου