Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα: Konstantinos Melis, Yiannis Laskos

Aπό τη Μαρία Παπαγρηγορίου (http://www.ohsochic.gr)

Οι αγαπημένοι της A-list συμβουλεύουν τη Stylista

Γνωστοί με την κοινή υπογραφή Konstantinos Melis by Laskos, οι δύο σχεδιαστές κατέχουν δίκαια μια από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των celebrities και όχι μόνο. Το Expert Express συνεχίζει με τους αντισυμβατικούς, νεωτεριστές και αστείρευτα δημιουργικούς Κωνσταντίνο Μελή και Γιάννη Λάσκο, οι οποίοι μας δίνουν τη δική τους λίστα με τα 10 must-haves της Stylista.



1. Αλλεργία στις στερήσεις!
«Απόφυγέ τις ειδικά στις διακοπές, που είναι πλέον πολυτέλεια, γι’ αυτό απολαμβάνουμε το κάθε τι, χωρίς τύψεις. Κοιμήσου όσο θέλεις, κολύμπησε όσο θέλεις, φάε ό,τι θέλεις».
2. Ετοιμότητα
«Απλό καλοκαιρινό παράδειγμα: Στην τσάντα της παραλίας, να έχεις πάντα ένα ακόμη μαγιώ και δη ολόσωμο, με γεωμετρικά κοψίματα. Είναι η λύση στο τι φοράμε στο beach party που ακολουθεί».
3. Αίσθηση του μέτρου
«Απόφυγε τα κοσμήματα και τα πολλά αξεσουάρ στη παραλία. Ένα ’70s καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου αρκούν και αυτομάτως προσδίδουν στυλ».
4. Ενυδάτωση
«Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις σε μια έξοδο για cocktail, το μόνο που χρειάζεσαι είναι έντονα χείλη και μια after sun body lotion, που θα δώσει λάμψη και θα τονίσει τη σοκολατένια σου απόχρωση».
5. Αίσθηση της περίστασης
«Για τις πιο formal εμφανίσεις σου διάλεξε ένα γεωμετρικό φόρεμα σε έντονο χρώμα. Η αντίθεση που θα κάνει με το μαύρισμά σου θα εντυπωσιάσει τους πάντες!».
6. Ευαισθησία στη λεπτομέρεια
«Περιποιήσου τα άκρα σου. Ένα προσεγμένο pedicure αποπνέει υγεία και φρεσκάδα. Το χρώμα δεν είναι απαραίτητο αλλά, αν δεν μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς τα βερνίκια σου, προτίμησε flesh αποχρώσεις. Όχι άλλο γαλλικό!».
7. Εθνική συνείδηση στο στυλ
«Ειδικά για τις πολύ επίσημες καλοκαιρινές εμφανίσεις σου, προτείνουμε maxi φορέματα από ζέρσεϊ, με grecian  στοιχεία».
8. Ένα ζευγάρι nerd-chic γυαλιά
«Ξεκούρασε τα μάτια σου, έστω μόνο στις διακοπές. Πέτα τους φακούς επαφής και φόρεσε γυαλιά μυωπίας με κοκάλινο σκελετό».
9. Ανεμελιά
«Βρέξε -επιτέλους- τα μαλλιά σου. Μην φοβάσαι αν θα σου χαλάσει το χτένισμα, δεν σου χρειάζεται στις διακοπές. Απλές πλεξούδες και το επιμελώς ατημέλητο wet look ταιριάζει απόλυτα στα ελληνικά νησιά».
10. Έρωτα
«Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… το αγόρι σου!».

Η Stylista προτείνει:
1. Γυαλιά όρασης Rayban (Luxottica, τηλ. 210-6669300)
3. Καπέλο σε στυλ '70s (Accessorize, τηλ. 210-3317780), γυαλιά ηλίου Chanel (Luxottica, τηλ. 210-6669300)
4. Shiseido After Sun Intensive Recovery Emulsion για το πρόσωπο και το σώμα
6. Βερνίκι Essie Pillow Talk

Portrait: Maria Markezi Photography

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου