Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

TA MUST-HAVE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



       

    TA MUST-HAVE ΓΙΑ ΤΟ       ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
       πώs μπορούμε να είμαστε  in fashion  χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία?



Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση και η γυναικεία φιλαρέσκια βρίσκονται σε σχέση  αντιστρόφως ανάλογη!
Για να μπορέσει μια γυναίκα να ακολούθησει τις προσταγές της μόδας χρειάζεται εκτος από  το χρόνο που θα αφιερώσει, να ξοδεύσει και αρκετά χρήματα.
Πόσο εφικτό είναι αυτό σήμερα?
Σε μια εποχή που οι μισθοί συνεχώς μειώνονται  ενώ οι τιμές των προιόντων ανεβαίνουν?πόσοι από εμάς μπορούν να αγοράσουν αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά μόδας?






Μην ανησυχείτε για αυτό πια ,υπάρχει λύση!Μετά απο μια εκτενής έρευνα αγοράς συγκεντρώσαμε τα πιο απαραίτητα κομμάτια για το καλοκαίρι!
Ρούχα ευκολοσυνδύαστα ,που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες... ισωs κάποια να τα έχετε ήδη στην ντούλαπα σας... και να μήν  το γνωρίζετε..... ενώ άλλα μπορείτε να τα βρείτε σε πολυ οικονομίκες τιμές....

Η οικονομίκη κρίση δεν θα σας εμποδίσει να ένα αψεγάδιαστό εμφανισιακά fashion icon και αυτό το καλοκαίρι!
              

                                                                           το denim ύφασμα:
ξαναμπήκε στην ζωη μας δυναμικά!Ποιός δεν έχει τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι στην ντουλαπα του?
-Ο σωλήνας παραμενει all time-classic
-ενώ για αυτούς που επιθυμούν να ακολούθουν την μόδα πιστά το used-jean είναι η λύση:Είναι πολυ εύκολο να αποκτήσετε το used παντελονι των ονείρων σας,παίρνοντας ένα δικό σας φθαρμένο,ή παλιο τζιν και κανοντάσ του μερικές φαρδιέσ οπές κατα μήκος των μήρων!Προσοχή μην το παρακάνετε!Τα σχισίματα μπορουν να υπερτερούν αριθμητικά στο ένα παντζάκι και να είναι σε διαφορετικό ύψος από το άλλο!Στο πίσω μέρος μία τρύπα αρκει!
   


   Είναι  cool ,μπορεί να φορεθεί από το πρώι μέχρι το βράδυ και σε όλα τα μέρη,:απο την παραλία μεχρι και τα clubs με τα κατάλληλα πάντα αξεσουάρ!Οσοι χαρακτήρισαν το τζιν κομμάτι-χαμαιλέοντα έχουν απόλυτο δίκιο,αφου μπορούμε εύκολα να του δώσουμε το στύλ που επιθυμούμε!




                                                                                                                   Σανδάλια:
θεωρούνται απαραίτητα καλοκαιρινά υποδήματα,είναι άνετα,μπορουν να φορεθούν από όλες τισ ηλικίες και μπορούμε να τα βρούμε σε πληθώρα σχεδίων και χρώματων.Φετος δεν υπάρχουν περιορισμοί μπορείτε να φορέσετε ο,τιδήποτε σχέδιο θέλετε:από τα πολύ απλά μεχρι και τα πιο περίτεχνα!Ολα είναι επιτρεπτα!Ακόμα και τα περσινά σας φθαρμένα σανδάλια ειναι εύκολο να γίνουν trendy,αρκει να προσθέσεται εσείσ κατι που να σασ εκφράζει!Σε μια επόχη που το φλοραλ κυριαρχει,μια μπουτουνιέρα σε σχήμα λουλουδιού  τοποθετημένη πανώ στο σανδάλι σας το μετατρέπει σε hot κομμάτι!Το ίδιο μπορει να γίνει αν προστέσετε αλυσιδές από την μία ακρη στην άλλη ή αν βάψετε τα παλία σας σανδάλια με σπρέι παππουτσιων σε έντονα χρώματα ώστε να γίνουν!
                                                                              
     


                                                           shorts-mini φούστες
Κάνουν δυναμικό  comeback αφήνοντας στην δευτέρη θέση τισ μίντι φούστες και τα κάπρι παντελόνια!τζιν και υφασμάτινα σορτς μπορείτε να βρείτε παντού και σε πιο οικονομικές φίρμες τύπου benetton,attrativo, zara,diesel!
-Για τις καλλίγραμμες κυρίες τα navy shorts με κάθετες ρίγες θεωρούνται,ο,τι πιο τελευταίο κυκλοφόρει στην αμερικάνικη αγορά!Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι τα καυτά σορτς απαιτούν και τις αντίστοιχες σωματικές αναλογίες!Φέτος όμως γίνεται η μεγάλη ανατροπή:Η μόδα αγκαλιάζει τισ γυναικείεσ καμπύλες και μασ δίνει το δικαιώμα να είμαστε σέξι και ασ μην είμαστε <<τέλειες>>:σορτσ σε πιο χαλαρες γραμμές και πιο μακρία τύπου βέρμούδα κάνουν την εμφανισή τους!Πάντα πετυχήμένος θεωρέιται ο  συνδυασμός τους με φαρδία τοπ!
  

                            



                                                                                         Μεγαλα γυαλιά ηλίου
:αγορά επένδυση!ακόμα και τίποτα  άλλο να μην φοράτε απο  αξεσούαρ ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά είναι αρκετά για να κλέψετε την παρασταση!Δημιουργούν μυστήριο,διαμορφώνουν το στυλ  και τονίζουν το πρόσωπο σας!Τα μεγάλα γυαλιά εχουν αρχίσει να φοριούνται απο πέρσι και όπως φαίνεται θα είναι <<in>> και για αρκετα από τα επόμενα καλοκαίρια!
                          
                                   


                                                       Πλατφόρμες:
Αν και συχνά παρεξηγημένο σχέδιο,φέτος είναι η χρονιά τους και όχι αδικά!Εξασφαλίζουν ύψος,άνεση,σταθερότητα και αισθητική.Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα από ένα παπούτσι!προτιμήστε κομψα σχέδια σε nude αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα τα  χρώματα και μπορούν να εξισορροπίσουν κάθε κραυγαλέα ή φανταχτερή μασ επιλογή!Εξίσου σημαντικό είναι η αίσθηση του μακριού ποδιού που δημιουργουν αφου το μάτι δεν σταματα στον αστραγαλο αλλα συνεχίζει μεχρι και τα δαχτύλα του ποδιού απερίσπαστο!Δεν χρείαζεστε άλλο ζευγάρι παππουτσιά το ίδιο ζευγαρι πλατφόρμεσ μπορει να φορεθεί παντού!


                                                


                                                                                                                Μεγάλα αξεσουαρ
               μακρία κολίε,ογκώδη βραχιόλια και χρωματιστα σκουλαρίκια που  μπορούν εύκολα να τραβήξουν την προσοχή!Το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται,αξεσουαρ σε οποιοδήποτε υλικό:ξυλο,πλαστικο ,πλεξιγκλας,και σε οποιοδήποτε χρώμα!Είναι φθήνα,μπορείτε να τα  βρείτε παντού και υπάρχουν απειρα σχέδια  για να διαλέξετε!Η νέα τάση είναι τα μεγαλα αξεσουαρ και στα μαλλιά:στέκες με υπερμεγέθεις φιόγκους,τσιμπιδάκια που μοιάζουν με ογκώδη κοσμήματα και κορδελές στο μέτωπο(θυμίζοντας χιπεις).Ολα τα παραπάνω μπορούν ακόμα και ένα αδιάφορο σύνολο να το μετατρεψουν σε extravagant!                  


                                                             



                                                           Φορεμά
 το  πιο θηλυκο ρούχο ανα τουσ αιώνες!ενα φόρεμα είναι πάντα απαραίτητο για την γυναικεία γκαρνταρομπα! Μπορεί το ίδιο φόρεμα να είναι σικάτο για μία βραδινή εμφανίση συνδυασμένο με πλατφορμες και έσαρπα και casual  για έναν πρωινόν ή απογευματινό καφε με τα σανδάλια και ενα τζιν τζάκετ απο πάνω!εδώ ξεχαστε το littlie black dress που βλέπαμε παντού  το χειμώνα και προτιμήστε το χρώματικά αντιθετα little white dress!Οσες κύρίες έχουν  φαρδία μπλουζάκια που φτάνουν στην μέση του μήρου σε λευκό χρώμα μπορούν να τα φορέσουν με μια φαρδία ζώνη κάτω από τοστηθόσ σαν φόρεμα!

  
                                                                                                    



Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω μπορείτε παντα να είστε μοδατές και έξυπνα ντυμμενές!Η οικονομίκη κρίση προστάζει ρούχα πολυμορφικα και αυτο προσπαθουμε να κανουμε και έμεις!Είναι όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε κομψες αυτό το καλοκαίρι ,αλλα και για να δείξουμε οτι η σώστη αισθητική μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε οικονομική κατασταση!

                    
                                                                                                  


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου