Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Guest Stars: Τι φορούσαν οι καλεσμένοι στον γάμο του αιώνα

Guest Stars: Τι φορούσαν οι καλεσμένοι στον γάμο του αιώνα

Aπό τη Μαρία Παπαγρηγορίου (http://www.ohsochic.gr)

Ωραιότατο το νυφικό Alexander McQueen, δε λέω, αλλά με τέτοια guest list οι ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων είναι θεματάρα από μόνες τους. Ας δούμε λοιπόν ποιες / ποιοι φόρεσαν τι.


Η εγκυμονούσα Victoria Beckham μας τσακίζει για άλλη μια φορά τα νεύρα με τη σιλουέτα και τις τακούνες της. Όπως ήταν αναμενόμενο, φόρεσε Victoria Beckham Collection και από πάνω ένα ωραιότατο καπέλο Philip Treacy. Ο κούκλος δίπλα φορούσε Ralph Lauren Purple Collection. Όσο για την Pippa, την κουμπάρα / αδερφή, που όλοι οι κακεντρεχείς Ελληνάρες σχολιάζουν το όνομά της από πρωίας, ήταν κούκλα δίπλα στην Catherine φορώντας επίσης Alexander McQueen σχεδιασμένο από τη Sarah Burton. Το φόρεμά της είχε μάλιστα κοινές λεπτομέρειες με το νυφικό της αδερφής της, συγκεκριμένα στα κουμπιά και σε κάποια τελειώματα κεντημένα με δαντέλα.



Η σύζυγος του άγγλου πρωθυπουργού, Sam Cameron, τίμησε επίσης τους σχεδιαστές της πατρίδας της (σε αυτό είναι να τις παραδέχεσαι τις Αγγλίδες) διαλέγοντας ένα φόρεμα σχεδιασμένο από τον εξαίσιο Christopher Bailey για τη συλλογή Burberry Prorsum, το οποίο είναι ήδη sold-out στο net-a-porter. Κάνοντας μια mix’n’match κατάσταση, το συνδύασε με cheap-chic παπούτσια Aldo – έτσι, να μη μας λένε και σπάταλες. Υπερήφανη δίπλα στον γιο της Felipe και με βασιλικό μοβ η Σοφία της Ισπανίας, ενώ η εκθαμβωτική Letizia τιμά την περίσταση με dusty pink φόρεμα, ασορτί καπέλο και nude γόβες (να που τα trends βοηθάνε καμιά φορά να εκσυγχρονίσεις looks τέτοιου είδους).


Πολύ μας άρεσε η μαμά της νύφης, Carole Middleton, με το Catherine Walker σύνολό της. Λίγο πιο πέρα, λίγο πιο πριν, να σου και η Αυτού Γαλήνια Υψηλότης, ο Αλβέρτος του Μονακό, με την αρραβωνιαστικιά του, επίσης ως παστέλ πανδαισία με καπέλο (εδώ που τα λέμε, αυτό είναι το σωστό attitude για μια τέτοια περίσταση). Αυτός θα είναι και ο επόμενος γαλαζοαίματος γάμος της σεζόν, καθώς ο Αλβέρτος θα παντρευτεί την Charlene Wittstock αρχές Ιουλίου.


Να και η on / off φιλεναδίτσα του Harry, η Chelsy Davy, με Alberta Ferretti (δε φορέσαμε αγγλίδα σχεδιάστρια, βλέπω) και στυλάκι που θυμίζει επικίνδυνα Catherine. Εν τω μεταξύ, από το γάμο δε γινόταν να λείπουν οι κόρες της Fergie και του πρίγκιπα Ανδρέα, οι οποίες μάλιστα θεωρούνται ανερχόμενες style icons. Αυτή με τα γαλάζια στα αριστερά είναι η πριγκίπισσα Eugenie, η οποία φόρεσε Vivienne Westwood. Δίπλα η αδερφή της Beatrice έσπασε κι αυτή την ομοφωνία γύρω από τους βρετανούς σχεδιαστές διαλέγοντας Valentino Couture. Και οι δύο φόρεσαν καπέλα Philip Treacy, αλλά ειδικά η περικοκλάδα της Βεατρίκης έχει κάνει ρεκόρ αρνητικών σχολίων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο Facebook έχει ήδη δημιουργηθεί το group «Princess Beatrice’s ridiculous Royal Wedding hat», το οποίο αριθμεί 2.751 likes και συγκεντρώνει ατάκες του τύπου «Η Βεατρίκη φράκαρε στην τουαλέτα» ή «η Lady Gaga θα ήταν υπερήφανη». Δε βαριέσαι… Και στα δικά μας οι ελεύθερες!



http://www.stylista.gr/what-who-where/people-and-parties/4892~Guest-Stars-Ti-foroysan-oi-kalesmenoi-ston-gamo-toy-aiwna~article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου