Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Feng sui και μόδα:Τι χρώμα ρούχα πρέπει να φοράτε για να πετυχετε τον στόχο σας

                




                         Feng sui και μόδα:
       Τι χρώμα ρούχα πρέπει να φοράτε για να πετυχετε τον στόχο σας!

 

Το φενγκ σουι έχει να κάνει με   μια αρχαία πεποίθεση οτί ο ανθρωπος σχετίζεται με το περιβάλλον και αλληλεπιδρα με αυτό.Σήμερα σαν τέχνη χρησιμοποείται για να βελτιώσει ο καθένας την  ποιότητα της ζωής του μέσα από την ενέργεια των πραγματων.





Στόχος είναι η αγαπη, η τυχη και η ευόδοση κάθε  επιθυμίας.
  

  Τα ρουχα   είναι   αντικείμενα που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή-επομένως και αυτά μπορούν  να μας επηρεασουν,ωστέ να προσεγγίσουμε ή να απομακρυνθούμε από την αρμονία!Αν λοιπόν θελουμε να πετυχούμε τους στόχους μας,ακόμα και τα χρώματα των ρούχων και των αξεσουαρ που επιλέγουμε παίζουν ρόλο!




Αν λοιπόν θέλετε να προσεγγίσετε την αγάπη τα ροζ και τα κόκκινα χρώματα(floral style) είναι ιδανικα!Πεταξε ο,τιδήποτε παλιο.και φθαρμενο ,γιατι εχει κακη ενεργεια!  



Τα απαλα χρώματα,τα nude  και οι αποχρωσεις της πούδρας (romantic style) κατευνάζουν το αποδιοργανωμένο τσι(η αόρατη ζωτική ενέργεια που κυλα μέσα σε όλα τα πραγματα!)
Το μπλε χρώμα και οι αποχρώσεις του σε ρουχα κα υφάσματα(navy style),βοηθάει να καταπραυνεται το ενοχλητικό τσι του χωρου !

Ιδανική επιλογή  και για  τα ρούχα που φοράμε στον χώρο της εργασίας μας!Τα εντονα χρώματα , όπως το πορτοκαλί ,το κόκκινο ,μωβ,φούξια και όλα αυτα που προτείνουν οι σχεδιαστές για το καλοκαιρι του 2011,μπορούν να ενισχύσουν την χαρα  να αυξήσουν την δημιουργικότητα μας και να αναδείξουμε τα ταλέντα μας!

       

Σημαντικό είναι .ομως για να ισχύουν όλα τα παραπάνςω να είναι τα ρούχα καθαρά!η καθαριότητα τόσο στα ρούχα σας,όσοκαι στον χώρο βοηθάει να βλέπουμε  τα πραγματa  με  καθαρη όπτικη!

Τέλος το κόκκινο εσώρουχο που πρέπει να φοράμε στην αλλαγη του χρόνου το αποδεχεται καιτο φενγκ σουι,για να παει καλα η ερωτικη μας χρονιά!Στην βραζιλία απότην άλλη για τον ιδιο λογο φορανε κίτρινο εσωρουχο,εδω  τι λεεί η κινεζική φιλοσοφία!????

Πάντως πέρα από όλα αυτά  είναι γεγονός οτι τα εντονα και χαρούμενα χρώματα μας φτιάχνουν την διάθεση!



Τις παραπανω συμβουλές μπορούμε να τις εφαρμόσουμε σε οποίοδηποτε υφασμα ,ακόμα και στο χώρο του σπιτιού! Και ελπιζω σύντομα να ερθουν τα πράγματα όπως ο καθένας ονειρεύεται!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου