Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

               

     


  ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ......  ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!


          

              Μοτίβα εμπνευσμένα από το μεγαλείο της φύσης προστάζει  η μόδα για το καλοκαίρι του 2011!Παιχνιδιάρικα λουλουδιαστά  σχέδια,αγαπητά σε όλες τις ηλικίες
διακοσμούν φορέματα (αξεσουάρ,τσάντες και υποδήματα).Η <<ανοιξη>>  έχει έρθει για τα καλά και δεν θα << φυγει>> ούτε το καλοκαίρι....




Μικρά ή μεγάλα τυπώματα από λουλούδια  σε έντονες αποχρώσεις έρχονται να βάλουν χρώμα στην ζωή μας!flοραλ φορεματακια  που αναδεικνύουν  την ρομαντική μας πλευρα,προτείνουν οι επωνυμοι οίκοι!Οι dolce &gabbana   πρωτοστατούν  με τις μαξι λουλουδιαστές δημιουργίες τους και  ακολουθούν  οι max mara,patrizia pepe   με αποκορύφωμα την κολεξιόν με τα εσπεροειδή της stella Μccartney !








max mara
MAX MARA
                                                                                      


                                                                                PATRIZIA PEPE                                                                                           PATRIZIA PEPE             




    DOLCE&GABBANA  




     DOLCE&GABBANA  





STELLA MC CARTNEY

                                           









 Αν και όλα τα παραπάνω  είναι αρκετά φινετσάτα ,η υπερβολή και εδώ μπορεί να αποφέρει  το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό!αν δεν θέλετε να μοιάζετε με <<ανθισμενο>> κήπο πρέπει να                           προσέξετε τα εξής:
  • τα floral  φορέματα καλό είναι να τα συνδυάζετε με μονόχρωμα  υποδήματα ή αξεσουαρ(και το αντίστροφο βεβαια που είναι εξίσου κομψό).
  • Αν πάλι σας μπερδεύει η επίλογή του σωστού χρώματος, το μαυρο και  τα  nude  είναι οι ασφαλείς επιλογές!
  • ντραπέ , με βολάν ,κρουαζέ  ή strapless τα floral φορέματα είναι ιδανικά για  all day long  και όχι μόνο εμφανίσεις!
  • Το ίδιο item  μπορείτε να το φορέσετε το πρωί με άνετα σανδάλια και μια ευρύχωρη τσάντα ,και το βράδυ με ένα μεταλλικό  clutch   και ψηλοτάκουνες γόβες.
  • Οσον αφορά τα αξεσουάρ,τα λουλουδιαστα σύνολα ταιριάζουν με μονοχρωμα βραχιόλια ξύλινα ή υφασμάτινα ,πέρλες και διακριτικά μεταγιόν!ωστόσο φέτος τα είδαμε στις πασαρέλλες συνδυάσμενα με πολλές ασημένιες βέργες στα χέρια και μεγάλους μεταλλικούς κρίκους στα αυτιά!δοκιμάστε το και έσεις!!!!
    





  Για τις πιο τολμηρές,που θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν ,η κορδέλα στα μαλλιά ,μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο fashion item .κορδέλες στα μαλλιά στο ίδιο υφασμα  με το φορεμα,μας φέρνουν στο μυαλό τις ντίβες της δεκαετίας του ’60,που αποτέλεσαν ιέρειες του στυλ!

                                        
Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολικά –ένα ζευγάρι πλατφορμες εμπριμέ,μία ζώνη ή μια μεγαλη μπουτουνιέρα με λουλούδι ,είναι αρκετά για να μετατρέψουν μία απλη εμφάνιση  σε <<in fashion>>.


Θεωρείται οτί τα παραπάνω σχέδια ταιριάζουν καλύτερα σε ελαφρωςμαυρισμένες   επιδερμίδες,όμως υπάρχει τέτοια πληθώρα χρωμάτων ώστε  οι πιο <<πουδρε>> αποχρώσεις  να είναι ιδανικές και  για τις πιο ανοιχτες!πλέον τα floral  ιτεμς απεγκλωβίστικαν από την αβασταχτη ελαφρότητα του παρελθόντος και κερδισαν μια σημαντική θεση στον κατάλογο των πιο στυλάτων επιλογών!Το μόνο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι ο,τι επιλέξετε να το φορέσετε  με  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ και την καλύτερη ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΤΗ σας ΔΙΑΘΕΣΗ!

                                      COMBINATIONS

                     
                                                           
                                                                               
                         



                                                         


                                                      



                       

2 σχόλια: