Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!


 

αν και δεν πιστεύω οτι μία μέρα αρκεί να δείξουμε τι πραγματικά νιώθουμε για τις μητέρες μας,σήμερα που γιορτάζουν,ας αφήσουμε στην άκρη ο,τι μας απασχολεί και ας τους αφιερώσουμε την ημέρα!!!


πάντα είναι εκεί για εμάς!!!δυναμικά ή στο παρασκήνιο εχεί βασική θεση στην ζώη μας,άλλωστε της αξίζει,της χρωσταμε πολλά!!!!!και πρώτα από όλα την ίδια μας την υπαρξη!!!!

ειναί παντα εκεί...ποναει οταν πονάμε,χαίρεται με τις χαρές μας,στενοχωριεται όταν λυπόμαστε,ανησυχεί για εμας και μας ΛΑΤΡΕΥΕΙ!!!!




πιστευω πως οι περισότεροι έχετε την ίδια αποψη με εμένα!

προσωπικά δεν θα μπορούσα να ζήσω χώρις την μητέρα μου!!!αν δεν ήταν δίπλα μου να με  στηρίζει και να μου δίνει ζωή,να με συμβουλεύει,αλλα και να με επαναφέρει στην πραγματικότητα,να με μαθει να ονειρεύομαι ,να ρισκάρω να δοκιμάζω και να αποδέχομαι ακόμα και τα λάθη μου!!!!

συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική με την αναφορά στην μητέρα μου,αλλα σημερα είναι μια ευκαιρία και απο εδώ να της πω ενα μέγαλο


ΣΕ ΑΓΑΠΩ Κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ!!!!


 


 και  πέρα από τους  συναισθηματισμούς ,καλό είναι να διαθέσουμε λίγη ώρα για να της πάρουνε κάτι(ένα δώρο)!!!Γνωρίζω όπως και εσείς οτι οι οικονομικές  συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες ,αλλα για αυτό είμαι εδώ....






ιδέες για δώρα με ελαχιστο κόστος και απέραντη αγαπή!!!!

(δώρα in fashion  μεχρι 15 ευρώ-ετσι και την αγάπη σας δείχνετε και δεν μένετε χωρίς λεφτά για το υπόλοιπο του μήνα!!!)



εδώ θα βρείτε chic ιδέες-μοδάτες και φθηνές-γιατί μην κρυβόμαστε καθε μητέρα όσοσ χρονών και να είναι δεν παυει να είναι και γύναίκα!!!!!και τι γυναίκα κοκετα!!!

  • τσάντα-φάκελος:must  κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας!ένας μαυρός φάκελος ειναι ότι πρέπει για επίσημές εμφανίσεις,όσο ηλικιακά πεφτουμε ,τόσο πιο πλουμιστός και τολμηρόσ σε διακοσμηση μπορεί να είναι ο φάκελος!Είναι απαραίτητος,αφού μπορεί να μας συνοδέψει απο την εκκλησία μεχρι σε γαμους ,εξόδους και επίσημα events!      
  • καλσόν:ναι ναι ναι!!!μην γελάτε!!!ενα καλσόν που εσείς μπορεί να υποτιμάτε -αποτελεί ιδανικό δώρο για την μητέρα σας η οποία ποτε δεν έχει όταν το χρειάζεται!είναι το αξεσουάρ της <<τελευταίας στιγμής>> κι ποτέ ενα δεν είναι αρκετό!Ευκαιρία να της πάρετε ένα πιο ωραίο και ανθεκτικό καλσόν(που μόνη της ίσως να δίσταζε λόγω οικονομίας),λιγο πιο ακριβό από αυτά που παίρνει,το οποίο θα είναι κατάλληλο για πιο πολλές χρήσεις και για βραδινες περιστάσεις!Οσο πιο νεαρή είναι η μητέρα σας τόσο μπορείτε να πειραματιστείτε με τα σχέδια,γκλίττερ,διαφάνειες και κεντήματα,δίνουν άλλη πνοή σε αυτό το αντικείμενο!Ακούστε με και δεν θα χάσετε!!!      

  • διακριτικά σκουλαρίκια με πέρλες!!!!(all time clasic ) επιλογή,αρέσουν  σε όλες τι γυναικες!ασπρες,ροζ ή αλλες πέρλες για τα αυτιά είναι κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις!πάρτε μια ματια από τα σχέδια και τις τιμές της φιρμας<< glam et chic>>  και θα καταλάβετε!!!(μεταξύ μας και εγω αυτά πηρα για την μητέρα μου)Σας το συνιστώ ανεπιφυλακτα!!!!αλλωστε η Coco Chanel δεν απότελει τυχαία το απόλυτο είδωλο όλων των εποχών!!!!

  • κραγιον!!!!ένα ποτέ δεν είναι αρκετό !μόνο λίγο χρώμα στα χείλη αρκεί για να αλλαξει η εμφάνιση μιας γυναίκας!οι μεγαλύτερες το χρησιμοποιούν και σαν ρουζ!!!μπορείτε να βρείτε επωνυμα σχέδια απο 8 ευρώ και σε όλες τισ αποχρώσεις!αν πάλι σας δυσκολευουν όλα αυτά η απόχρωση του <<σάπιου μήλου>> είναι το μπαλαντέρ!!!πάει σχεδον σε όλες!!!!!
                         ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ(2 σχ)
  • 1 ζευγάρι σαγιονάρες !!!το καλοκαίρι ερχεται και οι σαγιονάρες είναι πια,βασικό υπόδημα!ενα απλό ζευγάρι με την προσθήκη ένος λουλουδιού μπορεί να γίνει πολυ εντυπωσιακό και να φορεθεί όλη μέρα! πάντα τις χρειαζόμαστε!

      
  • ενα μικρό πορτοφολακι!!!!πάντα χρειάζεται για τα ψηλά ,όσο και να εχουμε ένα ωραιο-εντυπωσιακό και πανάκριβο πορτοφόλι ,την ώρα που πρέπει να αποθηκευσουμε τα ψιλά ή να δώσουμε μόνο κέρματα είναι πολύ δύσκολη!!!!ετσι μπορείτε να κάνετε ένα δωρο πρακτικο!

              
  • μπρελοκ!!!!ενα μπρελοκ για τα κλειδια παντα χρειάζεται!πληθώρα χεδίων και χρωμάτων,ένα μπρελόκ από εσας ,θα την κάνει να σας σκέφτεται κα΄θε φορα που θα χρηιμοποιεί τα κλειδιά της!!!ειδικα ενα ευχρηστο μπρελοκ που θα το βρίσκει μόνο με την αφή στην τεραστια τσάντα που κουβάλα την γλυτώνει-χωρίς υπερβολή -από χρόνο και κόπο!
            



αν όμως οι συνθήκες δεν σας επιτρέπουν τα παραπάνω,ένα απλό σε αγαπω με ένα κόκκινο τριανταφυλλο ή απλα γραμμενο σε μια καρτουλα και την πιο ζεστή σας αγκαλια,θα την κάνει σίγουρα πολυ πολυ χαρούμενη!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου