Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΓΟΒΕΣ:ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΕΤΙΧ-ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΟΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟ



 


ΓΟΒΕΣ:ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΕΤΙΧ-ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΟΒΕΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟ....


Ο,τι σχέδια και να δημιουργούνται, ,οι γόβες θα είναι πάντα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των γυναικών!το παπουτσι-βασιλιας!


Αλλωστε όλες οι γυναικές  δεν περιμένουμε το πρίγκιπα που θα κρατά το γοβακι!!!!τυχαιο? δεν νομιζω!!!!!!
 


Ειναι από τα πιο κομψα σχέδια και παρα τις παραλαγές που βγαίνουν κάθε χρόνο  η κλασική μαυρη γοβά είναι σταθερή αξία!





ΓΟΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΠΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ ΜΑΣ:


  • Κλασική μαυρη γόβα:συνήθως λουστρίνι ή τουλάχιστον δέρμα με γυαλιστερή υφη!το τακούνι μυτερο και η μύτη μπροστά ενδιάμεση -ούτε υπερβολικά μυτερή ούτε στρογγυλη!


  • Κομμάτι must:δερμάτινη μυτερή γόβα στο χρώμα του δέρματος!!!μακραινει οπτικα τόσο το ποδι όσο και την γάμπα!την αγαπούν πολλές σταρ του hollygood  και είναι η δευτερη πιο ευκολοσυνδύαστη επιλογή μετά τις μαύρες!Ακόμα είναι ιδανικές για τα μεσοδιαστήματα όπως ανοιξη – φθινόπωρο!και λύση σος για το καλοκαίρι σε περιπτωση που κανένα άλλο παπουτσι δεν μας αρεσει ή δεν είναι διαθέσιμο για τον α ή β λόγο!

                                
                                 

  • Μια σε εντονο χρώμα:
       Όταν ενα τοταλ μαυρο σύνολο ή το μικρό σας μαυρο φορεματάκι θέλετε να      κανει την διαφορά μια γόβα σε εντονο χρώμα όπως το κόκκινα – το μπλε ή φούξια είναι ιδανικά!Οι κόκκινες γόβες με τακουνι στιλέτο έρχονται πρώτες στην προτίμηση των ανδρών!




·         Με διαφορετική υφη:
   μπορείτε να επιλέξετε γόβες με διαφορετική υφη  από την δερμάτινη ή την λουστρινένια,όπως είναι αυτες με  την δαντέλα  sxedio louboutin  η οποία αποθεώθηκε από κοινό και στυλίστες τον φετινό χειμώνα,






 ή άλλες μεε δέρμα κροκό-φιδι (και αλλων ερπετων)-οι συγκεκριμένες είναι λίγο πιο ακριβές άλλα είναι και πιο ανθεκτικές!ΠΡΟΣΟΧΗ:τα faux δερματα ξεχωρίζουν,αφύ μοιάζουν σαν πλαστικά-οπότε κάνουν την εμφανισή σας <<δευτερή και κιτσάτη>>!








ΠΩΣ ΦΟΡΑΜΕ ΤΗΝ ΓΟΒΑ ΣΩΣΤΑ:
·        Οταν φοράμε παντελόνι το ιδανικο υψος είναι να φτάνει το μπατζάκι μέχρι την μέση το τακουνιου!(ή και λίγο παραπανω θεωρείται εξίσου κομψό)
·        Ιδανικές ειναι οι φούστες με μηκος ως το γόνατο για να συνοδέψουν την γόβα στιλετο!(σε πολυ μακριές τα φλατ υποδηματα είναι κατάλληλα ή οι πλατφορμές,ενώ στα πολυ κοντα μίνι τα πιο χοντρα τακουνια δίνουν ενα πιο ισορροπημένο οπτικό αποτέλεσμα!)
·        Όσο πιο στενό είναι το τακούνι τόσο πιο επίσημη είναι η γόβα!αποφύγετε να βάλετε τις γόβες στιλέτο στο γραφείο και προτιμείστε αυτές με την πιο στρογγυλή μυτη και το πιο χοντρό τακούνι!Την ίδια επιλόγη θα κάνετε και για τα ψώνια,τον απογευατνο σας καφέ και γενικότερα στις καθημερίνες σας και λιγότερο επίσημες περιστάσεις!



·        Οι μαυρες γόβες ας είναι η τελευταια σας επιλογή για το καλοκαίρι!!!αν δεν έχετε τα καταλληλα ψηλοτάκουνα σανδάλια!οι  nude  κλειστές γόβες(όπως είπαμε και παραπάνω) και βέβαια οι  peep toe  είναι η ιδανική επιλογή!!!!και βέβαια αν η υφη το επιτρέπει και οι χρωματιστές γόβες που φορούσατε το χειμώνα μπορείτε να τις φορέσετε και τώρα!Θα δώσουν μίαπιο παιχνιδιάρικη και καλλίτεχνική πνοή στο σύνολο!



·        Αποφύγετε πρωινές ώρες να φοράτε σατεν ,βελουδινες ή με μεταλλικο δέρμα γόβες,η μεταλλιζε λάμψη που εχουν, τις κατατασσει αυτόματα σε βραδινές!το ίδιο ισχύει και για όσες έχουν παγιέτες.χρυσόσκονή και άλλα λαμπερά και <<απαστράπτουσα>> στολίδια!
 



Τα ύψη ανεβαίνουν και κατεβαίνουν ανάλογα με την σεζον αλλα και με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητες καθε  γυναίκας!το αυθεντικο υψος μιας γοβας στιλέτο κυμαινεται από 7-12 εκατοστα!βεβαια στην πορεία το τακούνι αυξάνεται....ανάλογα με την ικανοτητά σας να το....περπατάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου