Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ..........ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ!!!!!

Γ ΜΕΡΟΣ:


ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΛΟΥΚ
  • το office look είναι άμεσα συνυφασμένο με το ανδρόγυνο-το σακάκι σε Α γραμμή είναι το σήμα κατατεθέν!φορεμένο πανω από ένα slim παντελόνι με ένα δαντελένιο τοπάκι και ψηλές γοβές είναι το ιδανικό ντυσιμο για το γραφείο,τις επισημες περιστάσεις!
  • το παραπάνω σακάκι πάνω από ένα little black dress είναι πολυ σεξυ!




  • ο ασπρόμαυρος συνδυασμός είναι πάντα μια ασφαλη επιλογή
  • τα πολλα αξεσουαρ δεν ταιριαζουν με την σοβαροτητα  του masculine style
  • οι τιράντες είναι ένα απο τα πιο trendy αξεσουαρ-δεν έρχονται για να κρατάνε το παντελόνι,αλλα για να δώσουν ένα πιο σοφιστικέ λουκ!ενα μαύρο παντελόνι σε Α γραμμή συνδυασμένο με ένα ασπρο πουκάμισο και τιράντες προσδίδουν ενα πολυ chic αποτελεσμα!
  • τώρα μπορείτε αφοβά να του κλέβετε τα πουκάμισα απο την ντουλάπα,το ίδιο και της ζακέτες του,με ένα κολάν φορεμένο απο μέσα και μία μεγάλη ζώνη στην μέση,μόλις αποκτήσατε ενα άνετο φορεματάκι τύποθ σεμιζιέ!αν πάλι οι θερμοκρασιές έχουν ανεβεί,ενα τζιν σορτς μπορει να αντικαταστήσει το κολάν,και γυρίστε τα μανίκια του πουκαμίσου μέχρι τους αγκώνες!
  • το μακιγιαζ είναι μίνιμαλ,με μία γραμμή αιλάινερ στο επάνω βλέφαρο-μασκαρα και αχρωμά χείλη!ενα μοιραίο στυλ που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!οι pony-tails κοτσίδες,τα εντελώς ίσια μαλλιά και οι κότσοι προσδίδουν την απαιτούμενη σοβαρότητα!







ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ :ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ!ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ!

                       στο δ μερος σας περιμένει ακόμα ενα διαφορετικο στυλ!μην το χασετε!γιατι ο ενημερωμένος fashionistas ειναι και ο πιο σωστα ντυμένος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου