Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΣΕΜΙΖΙΕ:ΤΟ<< ΑΓΝΩΣΤΟ>> ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΟ



ΣΕΜΙΖΙΕ:ΤΟ <<ΑΓΝΩΣΤΟ>> ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΟ!!!



πόσες φορές σας έχει τυχει να σας πάρει ο ύπνος και να αργήσετε   σε κάποια υποχρέωση ή στην δουλεια?Τότε είναι   που  ψάχνετε εντρομές  στην  ντουλάπα για κάτι πρακτικό και ευκολοσυνδύαστο για να μην χάσετε και αλλό χρονο,και τιποτα δεν σας ικανοποιεί!Αλλοτέ πάλι  δεν σας έχει συμβει να πάτε για καφέ ή ψώνια μέτα την δουλεία και τότε είναι που ευχεστε να είχατε φορεσει κάτι πιο ανετο που να μην σας σφίγγει ή σας ζεσταίνει!Και όμωσ  για όλα τα παραπάνω βρήκαμε την  λύση:το σεμιζιε φόρεμα


              








  Εμένα όλα τα παραπάνω μου έχουν συμβεί  άπειρες φορές,για αυτό και μια μέρα πήρα την αποφαση να βρώ  στα μαγαζια ένα  ρούχο που να είναι πρακτικό ,θυληκο και in fashion!Ετσι ανακάλυψα το σεμιζιέ φόρεμα -αγνωστό στουσ περισσότερουσ όπωσ και σε έμενα σαν οναμάσια -που δεν είναι άλλο απο τα μακρια πουκάμισα που σίγουρα θα έχετε δει σε καποια βιτρίνα!Φορέθηκε αρχικά σαν ρούχο διακοπών,όμωσ η κομψοτητα και η πρακτικοτητά του τραβηξε το ενδιαφερον των σχεδιαστών ,οι οποίοι φετοσ λογω της  οικονομικήσ κρισήσ θελησαν να εκμεταλλεύτουν οτιδήποτε θα μπορούσε να φορεθεί να ειναι κομψό και να έχει μικρό κοστοσ!








τι ιδανικότερο από το σεμιζιε ,το οποίο μπορει άνετα να συνδυαστεί:
  •  με οποιοδήποτε ζευγάρι  πεδιλα κ αξεσουαρ!το καλύτερο για έμασ τισ γυναικέσ είναι οτι το συγκεκριμένο ρούχο μπορει να <<καλυψει>> κάποιες μικρές  μασ ατέλειεσ
  • Συνήθωσ φοριέται με  ζώνη για να είναι πιο elegant, αλλά μπορείτε να το φορέσετε και σκέτο σε περίπτωση που έχετε λίγα περισσότερα παχάκια στην κοιλιά!
  • με μια λεπτη ζώνη περασμένη στην μέση  δημιουργεί την ψευδαίσθηση του σώματοσ κλεψύδρα, απο τουσ πιο σεξι σωματότυπουσ βλ μεριλιν μονροε
  • με μια φαρδια ζώνη φορεμένη πιο χαλαρά να πέφτει στουσ γοφούσ  δημιουργει την αίσθηση ένοσ πιο μακριού σώματοσ!
  • Για όσεσ έχετε μεγάλο στηθος μπορείτε την φαρδια ζώνη να την φορέσετε κατώ απο το στήθοσ. και για να τραβήξετε τα βλέμμετα και για καλύτερη στηριξη.
  •    μπαλαρίνεσ και τισ μεγάλεσ τσαντέσ σας,εναλλακτοικά με γόβεσ ή πλατφορμεσ και 1 μεγάλο αξεσουαρ πχ ενα μεγαλο κολιέ ή ενα ζευγαρι εντυπώσιακα σκουλαρικια γινεται σουπερ για το κλαμπ!

                         TOP COMBINATION!
  • το σεμιζιέ φορεμα έχει και ένα αλλό ατου ,για όσεσ δεν αντέχουν τα τακούνια και θέλουν ακομα και στισ πιο επισημες εμφανίσεισ τουσ να φορουν ισια παππούτσια μπορείτε να το  συνοδεψτε με σανταλια gladiator  που φτάνουν μεχρι την μέση τησ γάμπασ !αυτήν την εμφάνιση προτιμά συχνα η σιέννα μιλερ!




  • κομμάτια μπαλαντέρ :είναι τα σεμιζιέ  σε ουδέτερεσ αποχρώσεισ καθώσ και τα ασπρα με τισ καθετεσ ρίγεσ!Μπορείτε όμως να βρείτε και πιο εκκεντρικα σχέδια με ψυχεδελικά τυπώματα,εντονα χρώματα( προτιμήστε τισ μπλε και τισ πράσινεσ αποχρώσεις) καθωσ και άλλα διακοσμημένα με ιδιαίτερα κουμπια ή περιέργα τελειώματα με δαντέλεσ με στρασ με λεπτομέρεισ χρωματιστες ή μεταλλίκεσ ασσυμετριεσ κτλ!
  • hot ασή είναι και τα σεμιζιε φορέματα βαμμένα με την ταση tie-dye!
                αν και ιδιαίτερο ρούχο  νομίζω οτι μια δοκιμή θα σας κάνει να το αγαπήσετε !τωρά πια η άνεση ή ευκολια και ηθυληκόυτητα βρήκαν το δικό τουσ εκπρόσωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου