Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Kate Moss for Longchamp: Δες την καμπάνια

Από την Μπήλη Στεφανή

Μπορεί να θυμίζει την Μπε Μπέ στο Σεν Τροπέ, είναι, όμως η Kate στο Mαρόκο!

Την προσωπική του σελίδα στο Internet (www.longchamp.com), επέλεξε ο γαλλικός οίκος δερμάτινων ειδών Longchamp προκειμένου ν’αποκαλύψει σήμερα, την καινούργια του ψηφιακή  διαφημιστική καμπάνια για την άνοιξη του 2011. Στο φιλμ, η Kate Moss, η οποία έχει σχεδιάσει συλλογές με best seller τσάντες για τον οίκο τις τρεις τελευταίες σεζόν, έρχεται και πάλι, να δώσει ένα καινούργιο ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό boost στις πωλήσεις. Στη διαφήμιση το διάσημο supermodel, εμφανίζεται με κατάξανθα μαλλιά κομμένα σε αφέλειες και με έντονο μαύρο kohl στα μάτια. Το look συμπληρώνουν τσάντες από δέρμα, καμβά ή δέρμα που μοιάζει με πλεχτή ψάθα.

                  Faraway Exotic

Το φιλμ το οποίο τιτλοφορείται “Faraway” γυρίστηκε στο Mαρακές στο Μαρόκο, από τον Alasdair McLellan και περιλαμβάνει τις συλλογές "Faraway Exotic", "Faraway on the Road" και "Faraway Chic". Η επιλογή της ροζ πόλης του Μαρόκου αλλά και το bohemian-chic στυλ της Kate παραπέμπουν στην style icon Τalitha Getty, η οποία έχει ταυτιστεί με τους rich hippies των 60ς και των 70ς.
Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση, -για την ξεχωριστή έντυπη καμπάνια για τη βασική συλλογή της εταιρείας-, στην Provence στη Νότια Γαλλία με κεντρικό πρόσωπο το μοντέλο, Audrey Marnay.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από ένα χρόνο, η σειρά “Kate Moss for Longchamp” επέφερε σημαντικές πωλήσεις στην εταιρεία, με την best-seller δερμάτινη “Gloucester” bag, ενώ η διάσημη τσάντα Pliage παραμένει η πιο επιτυχημένη για το γαλλικό brand, αφού το 2010 πωλήθηκαν 2 εκατομμύρια μοντέλα της.


         Faraway on the Road

  www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου