Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011


   
 Ποιο little black dress είναι κατάλληλο για εσας???
 
 
 





Σε οποιοδήποτε σχέδιο και να το βρούμε ,2 είναι τα χαρακτηριστικά που δεν αλλάζουν:το χρώμα του(απόλυτο μαυρο) και το μήκος του που είναι κοντό(ξεκιναει από 2 δάχτυλα πάνω από το γόνατο και μπορεί να γίνει μεχρι και σούπερ μίνι).


Είναι η πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας τόσο στην καθημερινότητα της ,όσο και για τις πιο επισημές εμφανίσεις της!Ακόμα και οι μεγάλες σταρς καταφευγουν σε αυτό,παρόλο τους στυλίστες και τους ειδικούς που έχουν για να επιμελούνται την εμφανισή τους!Είναι πάντα μια ασφαλης επιλογη για όλες κορίτσια!Ενώ τα περιοδικά αφιερώνουν σελίδες ολοκληρες για το little black dress,πώς να το φορέσετε ,με τι να το συνδυάσετε,που να το βάλετε και πώς να το μετατρέψετε,σπανιά θα δούμε συμβουλές για το πώς θα επιλέξουμε το σωστό! strapless και τα στενα μανίκια.Και βέβαια μην ξεχνάτε το πετυχημένο τρικ<<τραβαμε το βλέμμα αλλου>>.



Σε αυτό το αρθρό,λοιπόν θα μιλήσουμε για την σωστή επιλογη τουlittle black dress ! Στην συνέχεια σας έχω καποιες συμβούλες ,ωστε σύμφωνα με το σωματοτυπό σας να βρείτε το ιδανικό μαυρο φορεματακι για εσας.

-Οσες λοιπόν είναι πολύ αδύνατες(προσωπικά τις θεωρώ πολύ τυχερες),καλό είναι να προτιμείσουν σχεδια που γεμίζουν την σιλουέτα όπως βολάν,ντραπέ και αντί για γόβες μπορούν να φορέσουν βραδινές μπότες ή μποτάκια που θα δώσουν εμφαση στα λεπτά ποδια τους!Κάτι αντίστοιχο θα διαλέξουν και όσες γυναίκες έχουν μίκρο στήθος,με τα παραπάνω σχέδια θα του προσθέσουν εξτρα πόντους!Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να προσδώσει η τοποθέτηση ενός απλικαρισμενου λουλουδιού ή μιας μεγάλης καρφίτσας στο μπούστο!


-Οσες από την άλλη θέλουν να αφαιρέσουν πόντους από την μέση και την κοιλιά ένα κοντό φόρεμα τύπου 60ς με λαιμόκοψη ειναι μια καλή ιδέα.Σε αυτή την περίπτωση ποντάρουμε σε άλλα δυνατα σημεία τους σώματος,που θα κλέψουν την πάρασταση,όπωσ τα πόδια ή την πλάτη!Το <<εφέ>> της στενής πλάτης μπορούμε να το δημιουργήσουμε με μια φαρδιά λουρίδα υφάσματος που καλύπτει τον ένα ώμο με γεωμετρικό κόψιμο!Συχνά τέτοια φορέματα προτιμούν οι αθλήτριεσ που έχουν ανοιχτές πλάτες και στενούς γοφούς.



-Για το τελευταίο προβληματικό σημειο του επάνου σώματος τα ευτραφή ή χαλαρωμένα μπράτσα τα στενα φορέματα με μανικια3/4 ή με αυτα που πλαταίνουν στο κάτω μέρος είναι τα κατάλληλα.Αποφύγετε τις τιράντες,τα



-Για το τέλος άφησα την πολυπληθέστερη κατηγορία των γυναικών,αυτές που έχουν κάποιους έξτρα πόντουσ στην περιφέρεια!Ιδανικά είναι ,όπως έχουμε ξανααναφέρει τα little black dress που είναι εφαρμόστα επάνω και ανοίγουν κάτω,δίνοντας ένα πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο στυλ.
Ντυθείτε,βαφτείτε και να είστε σιγουρες οτι το αγαπημενο σας little black dress δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου