Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΥΛΑΤΗ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ.....













                                                                                              


 ΣΤΥΛΑΤΗ ΣΤΟ.....ΛΕΠΤΟ(ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ)


 Πόσες φορες δεν εχουμε σκεφτεί να μπορουσαμε μια απλη εμφανιση μας να την κάνουμε λιγο πιο instyle  αλλα δεν ξερουμετο πως?????
Πόσες φορες δεν εχει συμβει κατί να μας λείπει οταν κοιταζόμαστε στο καθρεφτη και δεν ξερουμε τι ακριβώς???
προσωπικα το εχω πάθει απειρες φορες και τότε ειναι που αδειαζω όλη την ντουλάπα και τελικά τπτ δεν με ευχαριστεί!

Τελικα βρήκα καποα <<κολπακια>> που τα εφαρμοσα και σωθηκα,αυτα θα τα μοιραστω μαζι σας!Εφαρμοστε τα και θα με θυμηθείτε.....


  • ΕΣΑΡΠΕΣ: σε βγάζουν πάντα απο την δυσκολη θέση-για αλλαγή φορέστε τις-ως καπα      (δηλ φορεμενη στην πλάτη και περαστε  την μια ακρη της διαγώνια μπροστα απο το στερνο,στερεωστε την με μια παραμάνα!αυτόματως θα αλλάξει το στυλ σασ!
  • αν παλί θέλετε  στριψτε   την και φορεστε  την σαν κολιε!
  • οι πιο τολμηρες φορεστε την διαγώνια καταμήκος του κορμου τοσωματος σας,ετσι μια μονοχρωμη μπλουζα σε stylish



  • αν καποιο ΚΟΛΙΕ που εχετε σας φαινεται παλιο ή κιτς,μπορειτε να  κρατήσετε την χαντρα  ή το κομματι του που σας αρέσει,περαστε το άπό ενα μακρυ κορδόνι -και εχετε ενα πολυ ωραιο μακρυ μεταγιον


  • εχετε σκεφτει να φορεσετε το littleblack dress σας με ενα πουλοβερ με χοντρη πλεξη από πανω κα μπαλαρίνες???ενα ωραίο casual συνολό για ενα καφε ή και την δουλεια σας.


  • δοκιμαστε να φερετε τα ΜΑΛΛΙΑ σας απο την μια πλευρα και εχετε ενα βραδινο χτενισμα-μπορείτε να το διακοσμήσετε με ο,τιδήποτε ,απόένα τσιμπιδακι,μέχρι να περάσετε  σε ενα λστιχακι σας μι καρφιτσα που σας αρεσει πολυ και να εχετ ετσι εναεντυπωσιακο χτενισμα στα μαλλία σας!


  • Αντι να κουμπώσετε  την μαρια μαυρη ζακετα σας,φορεστε την και βαλτε μια φαρδια ΖΩΝΗ στην μέση και εχετε ένα νέο φορεμα που κολακευει κ την σιλουετα σας!
  • μπορείτε να αντικαταστήσετε την υφασμάτινη ζώνη της καπαρντίνας σαςή του παλτου σας μεμία μεταλλικη .ετσι θα εχετε μια πιο γκλαμουρ εμφανιση


  • είναι κάποιο φόρεμα φαρδυ????μπρείτε να  το μαζέψετε διαγώνια βαζοντας μια ΚΑΡΦΙΤΣΑ αντι για ζωνη




και το πιο σημαντικό επειδη η μόδα γυρίζει μην πετάτε τπτ,όλα θα ξαναφορεθούν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου